کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

افزایش طول عمر با مصرف فلفل قرمز

خبرگزاری فارس , 28 دی 1395 ساعت 23:59

قم نیوز: براساس یافته‌های دانشمندان،‌ مصرف مدام فلفل قرمز مرگ افراد را تا 13درصد کاهش می‌دهد و آنها در برابر انواع بیماری ایمن و سلامت نگه می‌دارد.


به گزارش قم نیوز، تازه‌ترین مطالعات محققان نشان داده، مصرف فلفل قرمز به همراه وعده‌های غذایی  و در طول روز نقش مؤثری در افزایش عمر ایفا می‌کند.

براساس یافته‌های دانشمندان،‌ مصرف مدام فلفل قرمز مرگ افراد را تا 13% کاهش می‌دهد و آنها در برابر انواع بیماری ایمن و سلامت نگه می‌دارد.

شایع‌ترین بیماری‌هایی که بواسطه مصرف فلفل قرمز دفع می‌شوند،‌ بیماری‌های قلبی عروقی و سکته مغزی است.

پیش از این نیز در سال 2015 محققان چینی به بررسی تاثیر مصرف فلفل تند بر کاهش میزان مرگ و میر افراد پرداخته بودند. در تازه‌ترین بررسی‌ها، محققان دانشگاه ورمونت در ایالات متحده 16 هزار آمریکایی را در طول 23 سال مورد آزمایش قرار دادند و در نهایت مشخص شد مصرف مداوم فلفل قرمز و فلفل سبز تند آنها را نه تنها از بیماری‌ها دور نگه داشته، بلکه عمر آنها را نیز طولانی‌تر کرده است.

کپسایسین که در فلفل‌های سبز و قرمز تند یافت می‌شود، مهم‌ترین عامل در دفع بیماری سکته قلبی و مغزی، کاهش فشار خون و کلسترول، کاهش اضافه وزن و در نهایت افزایش طول عمر است.

انتهای پیام/135


کد مطلب: 45578

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/45578/افزایش-طول-عمر-مصرف-فلفل-قرمز

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir