کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

یک متخصص طب سنتی عنوان کرد؛

خوراکی های مؤثر در گرم و تر شدن مزاج در فصل پاییز

خبرگزاری مهر , 14 مهر 1399 ساعت 12:14

یک متخصص طب سنتی، گفت: در فصل پاییز مصرف خوراکی هایی که مزاج را گرم و تر می‌کند در سلامت افراد مؤثر است.


به گزارش قم نیوز ناصر رضایی پور افزود: با توجه به اینکه با سرد شدن هوا در فصول سرد سال دستگاه گوارش انسان قوی‌تر می‌شود نیاز بدن به غذا افزایش پیدا می‌کند.

وی در خصوص گرم شدن مزاج در فصل پاییز اظهار داشت: مصرف خوردنی‌هایی که مزاج را مختصری گرم وتر می‌سازند، البته با رعایت تعادل و مصرف برحسب مزاج فردی و شرایط جسمی، سنی، گوارشی و اقلیمی، می‌تواند در پاییز به سلامتی ما کمک‌کند.

این متخصص طب سنتی تاکید کرد: مصرف آبگوشت با گوشت بره، آش‌های ساده، مرغ‌های درشت، تخم مرغ عسلی، شیرینی‌های طبیعی از شکر و بادام و پسته، و مصرف متعادل غذاهای تند، مصرف پروتئین‌ها و فرآورده‌های حیوانی مانند؛ گوشت گوسفند، گوشت شتر، شترمرغ، مرغ‌خانگی، بلدرچین، میگو، جگر و خامه، مصرف نخود، لوبیا قرمز، گندم توصیه می‌شود.

رضایی پور ادامه داد: همچنین مصرف مغزها، کشمش و مویز، شیره انگور، خرما، نارگیل، زیتون و میوه‌های فصلی چون انجیر، به، سیب، انار شیرین، انگور شیرین، خربزه شیرین و گلابی، مصرف سبزی‌هایی مانند نعنا، مرزه، هویج، شلغم، بامیه، زنجبیل، خردل، زعفران، سیر و پیاز (به‌ویژه پخته آنها) و همچنین سیاهدانه، خاکشیر و بارهنگ نیز در گرم شدن مزاج مؤثر است.

وی افزود: مصرف معقول از غذاهای مقوی سنگین مانند حلیم گندم، انواع آش و آبگوشت‌، کله پاچه و…نیز توصیه می‌شود.
انتهای پیام / 137


کد مطلب: 91797

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/91797/خوراکی-های-مؤثر-گرم-تر-شدن-مزاج-فصل-پاییز

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir