سه شنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۴۲
کد مطلب : 95960

۶۰۰ نفر از مصلحین قرآنی در قم آموزش‌های لازم را فراگرفتند

قم نيوز : معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قم گفت: با استفاده از ظرفیت اساتید و مشاوران خبره و منتخب استان، ۳۰ کارگاه آموزشی برای حدود ۶۰۰ نفر از مصلحین قرآنی، برگزار و برای آن‌ها گواهینامه آموزشی صادر شد.
۶۰۰ نفر از مصلحین قرآنی در قم آموزش‌های لازم را فراگرفتند
۶۰۰ نفر از مصلحین قرآنی در قم آموزش‌های لازم را فراگرفتند
به گزارش قم نیوز حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجید یزدی در خصوص نحوه برگزاری کارگاه‌ها، افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته کارگاه‌ها در سال جدید نیز برگزار خواهد شد و بانک اطلاعاتی مصلحان قرآنی برای ارجاع امر داوری به دادگاه خانواده ارسال و در دسترس آنان قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به مباحث آموزشی کارگاه‌های مصلحین قرآنی، اضافه کرد: آشنایی با خانواده و الگوی زندگی مطلوب خانوادگی، مهارت‌های روابط همسری و خانوادگی، حل اختلافات خانوادگی و روابط همسری، تبیین مباحث خشم، استرس و اضطراب و راه‌های مدیریت و مقابله با آن از جمله موضوعات مطرح شده در این کارگاه‌های آموزشی بوده است.

وی ادامه داد: شیوه‌های حل اختلاف و تعارض در خانواده و روابط همسری، جایگاه و نقش مصلحین از منظر قرآن، قانون و قضا، اصول، شیوه‌ها و وظایف میانجیگری برای حل تعارض و آشنایی با تجارب موفق در زمینه میانجیگری برای حل اختلاف از دیگر موضوعات این کارگاه‌های آموزشی بود.

یزدی با اشاره به این‌که مصلحین سفیران صلح و سازش در خانواده‌ها هستند، گفت: طرح مصلحین با موضوع مدل ملی داوری مستند به قانون حمایت خانواده در استان به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قم و همکاری دستگاه‌های استانی در حال اجراست.

وی افزود: به‌منظور اجرای مواد ۲۷ و ۲۸ قانون حمایت خانواده و مواد ۱۱ لغایت ۱۵ آئین‌نامه اجرایی آن و ماده واحده قانون اصلاح مقررات مربوط به طلاق و اجرای منویات رهبر معظم انقلاب در بحث پنج آسیب اولویتی کشور، طرح احیای نقش حکمین قرآنی و کارآمدسازی نهاد داوری در پرونده‌های خانوادگی در دستور کار قوه قضاییه و استان‌ها قرار گرفته است.

وی هدف از اجرای این طرح را جلوگیری از طلاق، برقراری صلح و سازش بین زوجین از طریق آموزش مهارت‌های حل تعارض و استفاده از ظرفیت بزرگان و حلقه‌های ریش‌سفیدان در اختلافات خانوادگی عنوان کرد.

معاون دادگستری قم اعلام فراخوان و یا تشکیل جلسات با دستگاه‌های مسئول، شناسایی داوطلبان بر اساس شاخص‌های مندرج در مدل ملی، تشکیل بانک اطلاعاتی حکمین، برگزاری کارگاه آموزش مربیان استانی توسط مدرس ملی، برگزاری دوره‌های آموزشی توجیهی ویژه داوران، قضات و سایر عوامل اجرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزش دعاوی خانواده ویژه مصلحین توسط مربی استان و ایجاد دسترسی مناسب افراد واجد صلاحیت به بانک اطلاعاتی داوران آموزش‌دیده را از مراحل اجرایی این طرح برشمرد.

انتهای پیام / 106
https://qomnews.ir/vdciu3a3.t1awq2bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما