پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۳۰
کد مطلب : 64743
منبع : پایگاه اطلاع رسانی شهرداری قم
مدیرکل فاوا استان قم:

چاره‌ای جز استفاده از بخش خصوصی برای هوشمندسازی شهر نیست

قم نيوز : مدیرکل فاوا استان قم گفت: بسیاری از شهرهای پیشرفته در عرصه هوشمندسازی با تکیه بر بخش خصوصی طرح‌های خود را پیش برده‌اند و ما هم چاره‌ای نداریم جز اینکه از بخش خصوصی استفاده کنیم.
چاره‌ای جز استفاده از بخش خصوصی برای هوشمندسازی شهر نیست
چاره‌ای جز استفاده از بخش خصوصی برای هوشمندسازی شهر نیست
به گزارش قم نیوز سیدحسن هانی در سلسله نشست‌های تخصصی عش آل محمد(ص) که با موضوع شهر هوشمند؛ ضرورت یا انتخاب در سالن همایش‌های رضوان شهرداری قم برگزار شد، با بیان اینکه بیش از حد بدنه دولت در کشور بزرگ شده است، اظهار کرد: به همین دلیل بسیاری از مشکلات کشور بر گردن دولت می‌افتد؛ باید بیش از پیش به دنبال چابکی بدنه دولتی باشیم و این در حالی است که بخش خصوصی به مراتب چابک‌تر کار می‌کند.
مدیرکل فاوا استان قم با تاکید بر اینکه مدیریت‌های ما عمدتاً سعی بر این دارند که کیفیت کار را به حداکثر برسانند و شهر و کشور را هوشمندانه اداره کنند، بیان کرد: در سه دهه قبل مشکلات ساده‌ای داشتیم که با اقدامات ساده‌ای برطرف شده و رضایتمندی مردم کسب می‌شد اما امروز نمی‌توانیم با عملکردهای ساده اتفاقات میمونی را برای شهروندان ایجاد کنیم.
هانی با تاکید بر اینکه رشد اقتصادی کشور وابسته به حوزه بهره‌وری شده است، تصریح کرد: شهر هوشمندی شهری است که هوشمندانه با منابع رفتار می‌کند نه شهری که الزاماً فناورانه رفتار می‌کند؛ شرکت‌های دانش‌بنیان و با بستر فناوری در کشور خوب شکل گرفته‌اند و در حال توسعه هستند.
وی اضافه کرد: بسیاری از شهرهای پیشرفته در عرصه هوشمندسازی با تکیه بر بخش خصوصی طرح‌های خود را پیش برده‌اند و ما هم چاره‌ای نداریم جز اینکه از بخش خصوصی استفاده کنیم.
مدیرکل فاوا استان قم با تاکید بر اینکه شهرهای جدید باید هوشمندانه طراحی، احداث و مدیریت شود، افزود: عمده مشکلاتی که امروز داریم در بدنه سنتی شهر است؛ به نظر نمی‌رسد در قم ظرفیت شروع مباحث مرتبط با شهر هوشمند را نداشته باشیم چراکه زیرساخت‌های عظیم و نیروی انسانی مطلوبی در این شهر وجود دارد.
هانی با تاکید بر اینکه قم همواره بین استان‌های برتر در حوزه شاخص‌های فناوری است، گفت: در قم ظرفیت وجود دارد و اگر این ظرفیت‌ها با تأخیر مواجه شود فرصت‌ها از دست خواهد رفت.
وی با تاکید بر اینکه در مباحث حقوقی و اخلاقی فناوری کار زیادی صورت نگرفته است، تصریح کرد: آخرین قانون مرتبط با این حوزه مربوط به حدود سال 81 است و با رشد چشمگیر در این بخش مبانی حقوقی جدیدی آماده نشده است.
 انتهای پیام / 137
https://qomnews.ir/vdcds509.yt0oo6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما