کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

افزایش صادرات عامل اصلی افزایش قیمت محصولات لبنی در قم است

خبرگزاری تسنیم , 15 آبان 1397 ساعت 17:45

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: قیمت شیر باید حدود ۱۵۰۰ تومان باشد اما متأسفانه با رشد قیمت زیادی مواجه شده و علت این افزایش قیمت را می‌‌توان کاهش تولید شیر و افزایش گرایش صادرات محصولات لبنی و ایجاد رقابت برای خرید این محصول دانست.


به گزارش قم نیوز محمدرضا طلایی در جلسه ستاد تنظیم بازار که عصر امروز در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری قم برگزار شد اظهار داشت: در هفته گذشته قیمت تمام‌شده شیر 1980 تومان است و با احتساب سود ده درصد برای دامداران 2100 تومان شده است، بر اساس این قیمت شیر قیمت دوغ 4200 تومان شده است خامه عسل 100 گرمی 2200 تومان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم افزود: قیمت شیر باید حدود 1500 تومان باشد اما متأسفانه با رشد قیمت زیادی مواجه شده و علت این افزایش قیمت را می‌‌توان کاهش تولید شیر و افزایش گرایش صادرات محصولات لبنی و ایجاد رقابت برای خرید این محصول دانست.

وی با اشاره به اینکه قیمت بسته‌بندی کالاها در چند ماه گذشته رشد زیادی داشته است خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین عوامل گرانی محصولات لبنی ارائه شده در بازار بالا رفتن قیمت بسته‌بندی این محصولات بوده است.

طلایی با بیان اینکه محصولات اساسی لبنی مانند شیر و ماست با حاشیه سود حداقلی در بازار عرضه می‌شوند اظهار کرد: قیمت تمام‌شده ماست 900 گرمی پاستوریزه پرچرب برای کارخانه‌ 4 هزار و 688 تومان است اما حدود 3700 تومان به بازار عرضه می‌شود و تولیدکنندگان محصولات لبنی مجبورند با افزایش قیمت اقلام دیگر این ضرر را جبران کنند.

انتهای پیام/ 137


کد مطلب: 70827

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/70827/افزایش-صادرات-عامل-اصلی-قیمت-محصولات-لبنی-قم

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir