پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۰۱
کد مطلب : 74370
منبع : خبرگزاری تسنیم

منابع معدنی دریاچه نمک قم مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد

قم نيوز : در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی بر بهره‌برداری از دریاچه نمک و پویایی بندر خشک سلفچگان قم تأکید شد.
منابع معدنی دریاچه نمک قم مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد
منابع معدنی دریاچه نمک قم مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد
به گزارش قم نیوز هشتمین جلسه اقتصاد مقاومتی ظهر امروز با حضور علی‌اصغر مونسان معاون رئیس‌جمهور، بهرام سرمست استاندار و جمعی از مدیران ملی و استانی در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم در این جلسه، با انتقاد عدم حضور شهردار در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی اظهار داشت:  با توجه به اهمیت جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی شهردار باید در این جلسات حضور مستقیم پیدا کند.

شهرداری به مصوبات کارگروه اقتصاد مقاومتی پایبند باشد

مهرداد غضنفری با بیان ارتباط شهرداری با بسیاری از مصوبات کارگروه اقتصاد مقاومتی استان افزود: با توجه به ارتباطی که بین مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی و نهاد شهرداری وجود دارد لازم است تا شهردار و معاونان وی به‌صورت دائمی در جلسات شرکت کنند.

وی با تأکید بر شهرداری قم بر پایبندی بر مصوبات قانونی ستاد اقتصاد مقاومتی عنوان کرد: انتظاری که از شهرداری می‌رود این است که پا از مرز قانون فراتر ننهاده و مصوبات بالادستی ستاد توسط شهرداری نادیده گرفته نشود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم تصریح کرد: گردشگری اولویت توسعه استان قم است و در این شرایط از شهرداری انتظار می‌رود برای رونق و پویایی این بخش، بخشی نگری را کنار بگذارد.

نمایشگاه صنایع‌دستی قم برپا شود

معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم نیز در این جلسه، با انتقاد از عدم برپایی نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی قم، تصریح کرد: دایر کردن بازارچه دائمی صنایع‌دستی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به قم است اما متأسفانه هنوز این مهم در قم تحقق پیدا نکرده است.

یونس عالی پور با اشاره به مقوله سوغات زائر و رونق صنایع‌دستی خاطرنشان کرد: برای رونق‌بخش گردشگری و صنایع‌دستی استان مبحث سوغات زائر در کارگروه‌های تخصصی به مراحل نهایی رسیده است.

وی با اشاره به 7 محرک اصلی توسعه اقتصادی استان قم تأکید کرد: تبدیل‌شدن قم به‌عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام نمی‌تواند زیرساخت‌هایی برای اقتصاد و اشتغال استان به وجود بیاورد و ازاین‌جهت اقدام توجیه‌پذیری نیست.

هفت محرک توسعه اقتصادی قم مشخص شد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قم بخش اضافه کرد: برای رسیدن به محرک‌های واگذاری پروژه‌های دولتی به بخش خصوصی از برنامه‌های دوازده‌گانه سیاست اقتصاد مقاومتی استفاده‌شده است، برنامه ششم توسعه استان از مهم‌ترین اولویت‌های استان در امر توسعه واگذاری پروژه‌های بخش دولتی است.

محمود نوربخش ادامه داد: توسعه زیرساخت‌های گردشگری، تبدیل شدت قم به‌عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام، تکمیل و راه‌اندازی فرودگاه، تکمیل شبکه ریلی استان، رونق ساخت‌وساز در  بافت‌های فرسوده، بهره‌برداری از دریاچه نمک و تکمیل  بندر خشک سلفچگان هفت محرک اصلی استان قم برای توسعه و پویایی اقتصاد و اشتغال است.

وی اضافه کرد: در بین محرک‌های هفت‌گانه قم برای توسعه و پیشرفت،  بخش گردشگری در اولویت نخست بوده که افزایش ماندگاری زائر هدف نهایی آن است، برای تمام محرک‌های هفت‌گانه راهبردهای مرتبطی در نظر گرفته‌شده است.

انتهای پیام/ 137
https://qomnews.ir/vdcawen0.49ny015kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما