يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۱۵
کد مطلب : 80985
منبع : خبرگزاری تسنیم
پاسخ ‌دانشگاه علوم پزشکی ‌به‌ انتقادات فرماندار ‌قم؛

برای فعالیت شبانه‌روزی مراکز بهداشت‌ تکلیفی نداریم

قم نيوز : معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: برای شبانه‌روزی کردن مراکز بهداشت، چنین امکانی و تکلیفی نداشته و هزینه اقدامات غیر کارشناسی نمی‌کنیم، اما به رقم دستورالعمل‌ها شیفت عصر را هم فعال کردیم و بیش از آن برای ما امکان‌پذیر نیست.
پاسخ ‌دانشگاه علوم پزشکی ‌به‌ انتقادات فرماندار ‌قم؛ برای فعالیت شبانه‌روزی مراکز بهداشت‌ تکلیفی نداریم
پاسخ ‌دانشگاه علوم پزشکی ‌به‌ انتقادات فرماندار ‌قم؛ برای فعالیت شبانه‌روزی مراکز بهداشت‌ تکلیفی نداریم
به گزارش قم نیوز حسن ایزانلو در نخستین نشست شورای بهداشت شهرستان قم که در سالن جلسات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، در پاسخ به انتقادات فرماندار و بخشداران شهرستان قم در مورد کمبود دارو و شبانه‌روزی نبودن مراکز بهداشت بخش‌ها و شهرهای شهرستان قم اظهار داشت: برای شبانه‌روزی کردن مراکز بهداشت، چنین امکانی و تکلیفی نداشته و هزینه اقدامات غیر کارشناسی نمی‌کنیم، اما به رقم دستورالعمل‌ها شیفت عصر را هم فعال کردیم و بیش از آن برای ما امکان‌پذیر نیست، چون اقتصادی نبوده که مراکز جامع سلامت شبانه‌روزی شود.

وی در پاسخ به انتقاد دیگری نسبت به عدم تأمین تعهدات و داروهای ضروری در داروخانه بخش‌ها، با اشاره به اینکه در چند مورد از داروها فقط مشکل داریم و مابقی تأمین است، افزود: تأمین دارو اولویت مرکز بهداشت است و ازلحاظ مالی و قراردادی اجازه وارد شدن هیچ‌گونه خللی را نمی‌دهیم و مشکلات را مرتفع می‌کنیم، البته برخی موارد از عهده ما خارج است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه داروخانه‌ها در حوزه مسئولیت ما نیست که شبانه‌روزی شوند و این کار به عهده معاونت غذا و دارو است، تصریح کرد: در مورد مسائل بهداشتی در بخش‌ها یک مسئله، بحث اجراست و یک مسئله نیز نظارت، که ما هردو کار را انجام می‌دهیم و مهم‌ترین وظیفه ما پایش سلامت است.

وی بابیان اینکه کمبودهای مالی و منابع انسانی داشته و مواردی قانونی است که برای انجام کارها باید قوانین تغییر کند،‌ توضیح داد: ما عمدتاً در روستاها کار نظارتی داریم و مابقی امور بر عهده دستگاه‌های اجرایی است و متولیان باید کار را انجام دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم تأکید کرد: باید برای مدیریت پسماندهای روستایی به دهیاری‌ها کمک شود و جای مجری و ناظر جابجا نشود، چون کار کردن سخت می‌شود، در بعضی مسائل جای مجری و ناظر را اگر تغییر دهیم دیگر نمی‌توانیم پاسخگو باشیم.

ایزانلو با اشاره به اینکه محدودیت‌های وزارت بهداشت را باید مدنظر قرار دهیم و بخش‌های خارج از دولت اگر می‌توانند باید کمک کنند خاطرنشان کرد: همکاری‌های زیادی با دستگاه‌های مختلف داشتیم اما چون درک مشترک نداشته تلاش‌ها به نتایج درخشان نرسید و حل همه مشکلات را هم نباید از بهداشت بخواهیم.

انتهای پیام/ 137
https://qomnews.ir/vdcjiheo.uqeyozsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما