کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

پخت رب انار امسال در قم با کاهش زیادی روبرو می شود

سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 30 آبان 1399 ساعت 15:06

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی قم گفت:هم زمان با برداشت انار از باغ های استان، پخت رب انار در روستا‌های قم آغاز شده است.


به گزارش قم نیوز ابراهیمی، مدیر زراعت و باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان قم با اشاره به برداشت حدود ۲۸ هزار تن انار در قم گفت:۶۰ درصد از این محصول به صورت تازه خوری مصرف می‌شود و ۴۰ درصد باقیمانده فرآوری شده و برای مصارف دیگر از جمله رب انار و آب انار استفاده می‌شود.

او افزود: ارقام اصلی انار کشت شده در قم قجاق، ملس، شاه پسند و آقامحمدی است.

ابراهیمی با بیان این که هم زمان با برداشت انار از باغ های استان، پخت رب انار در روستا‌های قم آغاز شده است،عنوان کرد:با توجه به کمبود بارش و ترک نخوردن انار باغ‌ها امسال پیش بینی می‌شود پخت رب انار نسبت به سال‌های گذشته با کاهش زیادی روبرو شود.

هرساله برنامه پخت رب انار تا پایان آذر در قم ادامه دارد.

انتهای پیام / 106


کد مطلب: 92763

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/92763/پخت-رب-انار-امسال-قم-کاهش-زیادی-روبرو-می-شود

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir