قم نيوز : به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران و قرارگاه جهادی شهید دقایقی، اردوی یک روزه جهاد علمی فرهنگی در شهر قنوات و حومه از توابع استان قم برگزار شد.
اردوی یک روزه جهاد علمی فرهنگی دانشجویان دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران در شهر قنوات قم
به گزاش قم نیوز جامعه هدف این اردو، بیش از ۷۰ دانش آموز متوسط دوم بود که به صورت منسجم و هدفمند در کلاس های آموزشی نحوه صحیح مطالعه، مشاوره کنکوری و انگیزشی شرکت کردند.
دانشجویان دانشکدگان فارابی در خلال اردو، بیش از ۲۰۰ جلد کتاب فرهنگی و کمک آموزشی که در فراخوان های متعدد جمع آوری شده بود، جهت استفاده عموم به مدارس این شهر اهدا نمودند و طی مراسمی، از دانش آموزان نخبه علمی و پرورشی شهر تقدیر به عمل آوردند.
گفتنی است دکتر حمید زارع ریاست دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران به همراه مسئولین محترم شهر قنوات از جمله امام جمعه، رئیس شورای شهر و شهردار ضمن حضور در میان جهادگران و شنیدن مطالبات ایشان در راستای توسعه سطح علمی فرهنگی شهر قنوات و حومه آن، از خانواده های معزز شهدا و ایثارگران تکریم و تجلیل نمودند.
جانشین قرارگاه جهادی جامعه اسلامی دانشجویان دانشکدگان فارابی در ضمن جلسه نقد و بررسی اردو و رشد تشکیلاتی اظهار داشت:
یکی از مولفه های پیشرفت و رشد در دانشگاه می تواند همین کارهای جهادی باشد. هر دانشجویی در این برنامه ها می تواند امیدآفرین و مثمر ثمر واقع شود. در این اردو نیاز به جهاد تبیین کاملا احساس می شد و امید داریم این اردو ها با تداوم و گسترش هر چه بیشتر قدمی برای حل مشکلات جامعه باشد.
ایشان افزودند: در این اردو آنچه که بیش از همه در حل مشکلات دانش آموزان به چشم میخورد، مطرح نکردن مسائل و عدم گفتگو برای حل مشکلاتشان بود. جوانان و نوجوانان نباید احساس کنند که شنونده ای برای سخنانشان وجود ندارد بلکه اطرافیان آنها شنونده و دغدغه مند آنها هستند. ان شاالله نخبگان و جوانان هم با حضور پررنگ تر در عرضه جهاد و احساس مسئولیت، دانش آموزان ایران اسلامی مان را امیدوار به آینده و از مسیر رشد آگاه کنند.