قم نيوز : مدیر درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: سازمان تامین اجتماعی با ۴۰۰ مرکز درمانی ملکی شامل بیمارستان و درمانگاه که در سراسر کشور فعال است، به بیمهشدهها خدمات رایگان ارایه میدهد.
به گزارش قم نیوز،مهدی ناقوسی روز شنبه در آیین بهرهبرداری از بخش مراقبتهای ویژه زایمان(LDR) و طرح توسعه بخش مراقبتهای ویژه نوزادان(NICU) بیمارستان امام رضا(ع) قم، افزود: در شرایط فعلی شاهد ناترازی صندوقهای بیمهای از جمله صندوق تامین اجتماعی هستیم، اجرای تمام برنامههای عملیاتی و پروژههای عمرانی که درگیری مستقیمی با خدماتدهی به مردم دارد، با همان توان قبلی ادامه دارد.
وی اضافه کرد: سازمان تامین اجتماعی در حوزه درمان مستقیم، با ۴۰۰ مرکز درمانی ارایه خدمات میکند که شامل ۸۰ مرکز بیمارستانی و ۳۲۰ درمانگاه است که درمان در این مراکز رایگان است.
وی ادامه داد: این سازمان در حوزه درمان غیرمستقیم با ۵۰ هزار مرکز طرف قرارداد است که حدود ۹۰۰ مرکز بیمارستانی و بیش از ۴۹ هزار موسسات درمانی و پزشکان طرف قرارداد می باشد.
ناقوسی بیان کرد: بر اساس سالنامهای که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تحلیل و جمعبندی شاخصهای درمانی همه مراکز از جمله اقامت، ضریب اشغال و مرگومیر منتشر میکند، جایگاه بیمارستانهای تامین اجتماعی در این سالنامه خوب است و جزو بهترینها هستند؛ ولی انتظار داریم هر سال بهتر از سال گذشته باشیم.
وی افزود: در ۶ ماه اول امسال ضریب اشغال بیمارستانهای تامین اجتماعی، ۷۱ درصد بود و امیدواریم با مدیریت بهتر بتوانیم ضریب اشغال بهتر و متوسط اقامت را کمتر کنیم و زمینهای فراهم شود تا تعداد بیشتری از بیمهشده ها از امکانات درمانی استفاده کنند.
وی گفت: موفق شدهایم در بخش بستری و سرپایی ۸۳ درصد رضایتمندی مردم را در سطح کشور کسب نماییم که نشاندهنده تلاش مستمر کادر درمان است.
مدیر درمان مستقیم سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد: تلاش سازمان تامین اجتماعی در بخش درمان این است تا بیماری که به بیمارستان تامین اجتماعی مراجعه میکند تمام خدمات قابلارائه را دریافت نماید، زیرا ارجاع بیمار به مرکز دیگر، باعث افزایش هزینه درمان وی خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در عین حال که تمام خدمات باید باکیفیت بالا به بیماران ارایه شود، در کنترل هزینهها نیز باید دقت کافی صورت گیرد.
وی با اشاره به پروژه های عمرانی تامین اجتماعی در قم، گفت: درمانگاه تخصصی تامین اجتماعی در ضلع شمالی بیمارستان امام رضا(ع) با حدود ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی و با اعتبار بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان در حال ساخت است و دستگاه ام آر آی نیز با ۷۳ میلیارد تومان اعتبار تا پایان امسال نصب خواهد شد.
ناقوسی تصریح کرد: در فضایی که همزمان کار درمانی و عمرانی در حال انجام است، خدمت و کسب رضایتمندی بیماران مشکل است.
در این آیین که با حضور حجتالاسلام قاسم روانبخش نماینده قم در مجلس شورای اسلامی و مسوولان استانی ترتیب یافت، بخش مراقبتهای ویژه زایمان(LDR) با پنج تخت و اعتبار ۲۰ میلیارد تومان و طرح توسعه بخش مراقبتهای ویژه نوزادان(NICU) بیمارستان امام رضا(ع) با ۶ تخت و اعتبار ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهرهبرداری رسید.