قم نيوز : مدیر درمان تأمین اجتماعی قم گفت: یه دلیل افزایش حجم مراجعات و محدودیت مراکز درمانی، صفهای طولانی در درمانگاهها شکل گرفته است و در حال تلاش برای افزایش ظرفیت هستیم.
صفهای طولانی درمانگاههای تأمین اجتماعی در قم
به گزارش قم نیوز،مهدی محصل از برنامه افزایش مراکز درمانی استان خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر سه مرکز درمانی در قم فعال است، اما به دلیل حجم بالای مراجعات، صفهای انتظار طولانی شده است. درمانگاه بوعلی با 9 پزشک عمومی در صبح و 5 پزشک در عصر، روزانه بیش از هزار بیمار را پذیرش میکند.
وی افزود: طبق دستورالعمل وزارت بهداشت، نوبتدهی باید غیرحضوری باشد. بیماران میتوانند از طریق تلفن، کد دستوری یا اینترنت نوبت بگیرند. در بیمارستان امام رضا، این سیستم بهصورت گسترده فعال شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی قم در رابطه با خدمات بیمهای گفت: هزینه عینک و سمعک تحت پوشش بیمه است، اما طبق ضوابط مشخص؛ عینک هر 4 سال و سمعک هر 5 سال مشمول دریافت هزینه میشود.
محصل با اشاره به افزایش شکاف بین تعرفههای دولتی و خصوصی اظهار داشت: پس از اجرای طرح تحول سلامت در سال 94، تعرفه خصوصی رشد چشمگیری داشت و فاصله آن با تعرفه دولتی بیشتر شد. در حال حاضر، تعرفه دولتی پزشکان حدود 95 هزار تومان است، درحالیکه در بخش خصوصی به 280 هزار تومان رسیده است.
وی افزود: بیماران در صورت مشاهده دریافت هزینه مازاد توسط پزشکان میتوانند از طریق سامانه 1420 شکایت کنند تا موضوع بررسی شود.
محصل بیان کرد: تأمین اجتماعی 90 درصد هزینه جراحیهای بیمارستان کامکار را پوشش میدهد. همچنین در تلاش هستند که متخصص گوش و حلق و بینی را به بیمارستان امام رضا اضافه کنند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی قم عنوان کرد: بیمهشدگان اجباری، 100 درصد هزینههای درمان را از تأمین اجتماعی دریافت میکنند، اما بیمهشدگان مشاغل آزاد باید 30 درصد هزینه را خودشان پرداخت کنند.
محصل در پاسخ به پرسشی درباره دندانپزشکی کودکان گفت: در حال حاضر دندانپزشک اطفال در مراکز تأمین اجتماعی قم وجود ندارد و خانوادهها باید به مرکز دندانپزشکی سلامت در میدان جهاد مراجعه کنند.