کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مدیرکل هواشناسی قم:

غبار و وزش باد شدید تا پایان هفته جاری قم را فرامی‌گیرد

خبرگزاری ايرنا , 30 ارديبهشت 1404 ساعت 14:53

گزارشگر : تحریریه قم نیوز

مدیرکل هواشناسی قم گفت: از فردا تا پایان هفته، غبار و وزش باد شدید در ساعاتی از روز استان قم را فرا می‌گیرد.


به گزارش قم نیوز،مهران حیدری عصر دوشنبه افزود: بر اساس تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی و پیش‌بینی، هوای استان تا پایان هفته عمدتا صاف همراه با وزش باد و در برخی مناطق با پدیده گردوخاک و کاهش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان این‌که دمای هوای امروز نسبت به روز گذشته افزایش یافته، اضافه کرد: طبق پیش‌بینی کارشناسان هواشناسی، فردا سه‌شنبه آسمان همچنان صاف خواهد بود، اما وزش باد همراه با غبارآلودگی در برخی ساعات دور از انتظار نیست.

وی ادامه داد: برای روز چهارشنبه نیز آسمانی صاف پیش‌بینی می‌شود، اما وزش باد شدید حداکثر تا ۸۵ کیلومتر بر ساعت و وقوع گردوخاک در برخی نقاط محتمل است.

به گفته حیدری، این شرایط جوی به‌صورت کم‌وبیش تا روز پنج‌شنبه ادامه خواهد داشت.

به گفته وی، تا روز چهارشنبه نوسانات دما محدود خواهد بود، اما در روزهای پایانی هفته شاهد کاهش محسوس دما در سطح استان خواهیم بود.

شهروندان می‌توانند برای دریافت آخرین اطلاعات هواشناسی با سامانه گویای هواگو به شماره ۱۳۴ تماس بگیرند یا به تارنمای اداره کل هواشناسی استان قم به نشانی www.ghommet.ir مراجعه کنند.


کد مطلب: 112190

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/112190/غبار-وزش-باد-شدید-پایان-هفته-جاری-قم-فرامی-گیرد

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir