کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رییس سازمان جهاد کشاورزی:

جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری قم به حد معمول بازگشت

خبرگزاری ايرنا , 16 مهر 1404 ساعت 19:53

گزارشگر : تحریریه قم نیوز

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: میزان جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان که در ماه‌های تیر و مرداد به دلایلی کاهش یافت و بر سطح عرضه گوشت مرغ در بازار تاثیر گذاشت، هم‌اکنون به حد معمول بازگشته و میزان تولید گوشت مرغ در راستای تنظیم بازار و تامین کالاهای اساسی افزایش خواهد یافت.


به گزارش قم نیوز،سجاد چهرگانی روز چهارشنبه در این خصوص بیان کرد: کاهش میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان متاثر از دلایلی همچون وقوع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه توسط رژیم جنایتکار صهیونیستی، گرمای شدید هوای قم در ماه‌های تیر و مرداد و قطعی مکرر برق که تلفات جوجه‌ها را افزایش می‌داد و همچنین محدودیتی که در تامین نیروی انسانی مورد نیاز واحدهای مرغداری بر اثر خروج شماری از اتباع ایجاد شد، بود.

وی افزود: این دلایل باعث شد که جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان در ماه‌های تیر و مرداد از حد معمول خود کمتر شود و اثر کاهش تولید گوشت مرغ در بازار به مرور نمایان گردد.

وی تاکید کرد: اما اکنون با رفع نگرانی‌ها و هیجانات ناشی از وقایع به وجود آمده و همچنین تلاش صورت گرفته در سطح ملی توسط مسئولان وزارت‌خانه و در استان با پیگری شخص استاندار برای تسهیل جوجه‌ریزی و تامین نهاده‌ها، شرایط به حالت طبیعی و عادی بازگشته و جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان در حال نزدیک شدن به میزان قبلی‌ است.

چهرگانی گفت: اولویت سازمان جهاد کشاورزی قم، تامین امنیت غذایی مردم استان به خصوص در حوزه کالاهای اساسی است و در همین رابطه امیدواریم با تلاش صورت گرفته در حوزه تولید گوشت مرغ به زودی شاهد افزایش هرچه بیشتر عرضه و متعادل شدن بازار این محصول باشیم.


کد مطلب: 112557

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/112557/جوجه-ریزی-واحدهای-مرغداری-قم-حد-معمول-بازگشت

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir