مدیرعامل شرکت گاز قم از اجرای ۷۶ کیلومتر شبکه گاز طبیعی در این استان طی ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.
مدیرعامل شرکت گاز قم خبر داد:
اجرای ۷۶ کیلومتر شبکه گاز طبیعی در قم
خبرگزاری ايرنا , 19 مهر 1404 ساعت 20:59
گزارشگر : تحریریه قم نیوز
مدیرعامل شرکت گاز قم از اجرای ۷۶ کیلومتر شبکه گاز طبیعی در این استان طی ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.
به گزارش قم نیوز،از روابط عمومی شرکت گاز قم، علی گودرزی با اعلام این خبر، افزود: از این مقدار ۵۷ کیلومتر متعلق به مناطق شهری و ۱۹ کیلومتر متعلق به مناطق روستایی استان است.
وی مجموع طول خطوط گاز طبیعی در قم را چهار هزار و ۸۱۴ کیلومتر عنوان و اضافه کرد: در حال حاضر مجموع طول خطوط مناطق شهری و روستایی استان به ترتیب سه هزار و ۴۷۸ کیلومتر و یک هزار و ۳۳۶ کیلومتر است.
وی با بیان اینکه گازرسانی به مناطق روستایی و کمبرخوردار توسعه پایدار استان را به دنبال دارد، تصریح کرد: بهطور کلی گازرسانی موجب بهرهمندی مردم از منبعی پاک و مقرونبهصرفه میشود و سهم قابل توجهی در ارتقای سطح رفاه عمومی دارد.
در حال حاضر تعداد کل مشترکین گاز طبیعی در استان از مرز ۴۶۹ هزار نفر گذشته است که از این میان، حدود ۹۱ درصد در مناطق شهری و ۹ درصد در مناطق روستایی سکونت دارند.
کد مطلب: 112576