کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

هنر بهترین روش برای ترغیب مطالعه کودکان و نوجوانان است

خبرگزاری فارس , 20 مرداد 1393 ساعت 9:34

قم نیوز: مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم گفت: هنر بهترین روش برای ترغیب مطالعه کودکان و نوجوانان است.


به گزارش قم نیوز، محمد مخلصی به برگزاری دو نشست تخصصی انیمیشن در اردیبهشت ماه سال جاری اشاره و اظهار کرد: واحد هنری کانون استان قم در راستای آشنایی مربیان هنری با انیمیشن زمینه‌ای را برای اجرای فعالیت انیمیشن فراهم کرده که این فعالیت‌ها توسط مربیان هنری اجرا شد.

وی افزود: در راستای فعالیت‌های فرهنگی در مراکز کانون دو نشست تخصصی با رویکرد آموزشی ( آموزش مبانی و تکنیک‌های انیمیشن) و یک کارگاه عملی ساخت نمونه آثار انیمیشن در اردیبهشت ماه برگزار شد.

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم به اجرای نمایش عروسکی استانی اشاره کرد و گفت: این نمایش که با هدف ارتقاء سطح علمی مربیان و اعضای ارشد و توانمندسازی آنها از طریق تبادل فکر، تجربه و دستاوردهای نمایشی برگزار شده است ویژه مربیان و اعضای ارشد کانون است.

مخلصی ادامه داد: کانون استان قم با دو نمایش در جشنواره نمایش عروسکی که از سوی مرکز آفرینش‌های هنری و تئاتر کانون برگزار می‌شود شرکت خواهد کرد.

وی تشویق و ترغیب کودکان و نوجوانان به مطالعه را با استفاده از هنر روشی جذاب و شوق‌برانگیز دانست و بیان کرد: واحد هنری کانون استان قم همچون سال‌های گذشته به این بهانه و در راستای افزایش علاقمندی کودکان و نوجوانان به مطالعه و کتاب‌خوانی با استفاده از هنر، آشنایی اعضا با متون جدید و کهن، استفاده از این متون در فعالیت‌های هنری و بهره‌گیری از نکات آموزنده آنها و ایجاد زمینه برای درک و فهم بهتر محتوای کتاب‌ اقداماتی را انجام می‌دهد.

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قم افزود: برگزاری جشنواره نقطه، حرف و نقش با ایجاد فضایی تلفیقی از هنر، کتاب و مطالعه در سه بخش اجرای فعالیت‌های هنری در قالب برپایی نمایشگاه و همایش در هفته کتاب و کتاب‌خوانی از جمله برنامه‌هایی است که انجام خواهد شد.

مخلصی یادآور شد: مربیان هنری در راستای محتوای کتاب‌های جدید (کتاب‌های علمی)، ضرب‌المثل‌های قرآنی، ایرانی و کتاب قصه‌های مثنوی معنوی (متون کهن) با اعضا به گفت‌وگو و تبادل نظرات پرداختند.

وی تصریح کرد: اعضاء پس از مطالعه کتاب بخشی از داستان یا پیام آن را در قالب نقاشی، سفال، خوش‌نویسی و انیمیشن به صورت فعالیت هنری فرآیندمحور در مراکز کانون اجرا می‌کنند و آثار نیز در نمایشگاهی در هفته کتاب و کتاب‌خوانی ارائه و از برگزیدگان نیز در همایشی که در همین هفته برگزار می‌شود تقدیر خواهد شد.

انتهای پیام/126


کد مطلب: 26220

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/26220/هنر-بهترین-روش-ترغیب-مطالعه-کودکان-نوجوانان

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir