قم نیوز: بانوی هندی، با حضور در حرم حضرت فاطمه معصومه (س)، تاج طلا را به موزه آستان مقدس اهدا کرد.
توسط یک بانوی هندی صورت گرفت
اهدای تاج طلایی به حرم حضرت فاطمه معصومه (س)
روابط عمومی حضرت فاطمه معصومه (س) , 7 تير 1394 ساعت 13:34
قم نیوز: بانوی هندی، با حضور در حرم حضرت فاطمه معصومه (س)، تاج طلا را به موزه آستان مقدس اهدا کرد.
به گزارش قم نیوز، بانو سیده تبسم جعفر از فعالان فرهنگی در هند، ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس، تاج طلای تزیین شده با یاقوت و مروارید را به موزه آستان مقدس اهدا کرد.
وی در این مراسم که با حضور معاون فرهنگی و جمعی از مدیران آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار شد اظهار کرد: چند سالی در ایران میهمان هستم و با عنایات بانوی کرامت حضرت فاطمه معصومه (س) اقدامات فرهنگی انجام میدهم.
این بانوی هندی با اشاره به خدمترسانی به زائران حضرت امام رضا (ع) و حضرت فاطمه معصومه (س) گفت: در قم و مشهد دو حسینه به نام مبارک امام صادق (ع) راهاندازی شده که از زائران پذیرایی میکنند.
سیده تبسم جعفر خاطرنشان کرد: بنده علاقه خاصی به حضرت معصومه (س) دارم و الطاف ایشان همواره شامل حال ما بوده است، از این رو از مدتها پیش نیت کردم هر موقع توانستم هدیهای به این آستان مقدس ارائه کنم و خوشحالم امروز توانستم این نیت خود را عملی کنم.
وی افزود: چنین تاجهایی مخصوص زنان شاهان و افراد خاص است و حضرت معصومه (س) که سرور ماست، شایسته بالاترین و زیباترین تاجهاست.
انتهای پیام/۱۳۲
کد مطلب: 31123