قم نیوز: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: هیچ مشکلی در خصوص تأمین گوشت قرمز در ماه مبارک رمضان وجود ندارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم:
مشکلی برای تأمین گوشت قرمز در ماه مبارک رمضان وجود ندارد
پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی , 11 خرداد 1395 ساعت 14:30
قم نیوز: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: هیچ مشکلی در خصوص تأمین گوشت قرمز در ماه مبارک رمضان وجود ندارد.
به گزارش قم نیوز، حسین علیبیگی اظهار کرد: میزان تولید گوشت قرمز حدود 46هزار تن در سال است که با احتساب سرانه مصرف 12 کیلوگرم نزدیک به 32 هزار تن مازاد تولید داریم که عمدتاً به شکل دام زنده صادر شده و به سایر استانها ارسال میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه استان قم دارای 365 واحد مرغ گوشتی به ظرفیت 6 میلیون و 405 هزار و 950 قطعه است، افزود: تولید گوشت مرغ در سال 94 به میزان 36 هزار و 394 تن است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم اضافه کرد: میزان جوجهریزی گوشتی در اردیبهشت 95 به تعداد یکمیلیون و 111 هزار و 200 قطعه است.
علیبیگی در ادامه سخنان خود به وضعیت تولید تخممرغ در استان اشاره کرد و گفت: 169 واحد مرغ تخمگذار به ظرفیت 8 میلیون و 174 هزار و 630 قطعه فعال هستند که میزان تولید تخممرغ در سال 94 به میزان 68 هزار و 37 تن رسید.
انتهای پیام/135
کد مطلب: 39106