اداره کل استاندارد قم در اطلاعیه ای از همشهریان خواست از خرید یک محصول غیر استاندارد خودداری کنند.
شهروندان قم این محصول را خریداری نکنند
سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 7 خرداد 1400 ساعت 19:46
اداره کل استاندارد قم در اطلاعیه ای از همشهریان خواست از خرید یک محصول غیر استاندارد خودداری کنند.
به گزارش قم نیوز اداره کل استاندارد قم در اطلاعیه ای اعلام کرد: در بازرسیهای به عمل آمده، فرآورده رشته سوپی با نام تجاری روز ماکارون(واحد تولیدی رز طعام) از مصادیق تولید و عرضه بدون مجوز استاندارد است .
اداره کل استاندارد قم در ادامه از همشهریان خواست برای حفظ سلامت خود از خرید و مصرف این کالای غیراستاندارد خودداری و کسبه نیز نسبت به جمع آوری و جلوگیری از عرضه و فروش آن اقدام کنند.
شهروندان در صورت مشاهده و یا آگاهی از محل تولید و توزیع محصولات غیراستاندارد موارد را با سامانه ۱۰۰۰۲۵۳۱۵۱۷ و یا شماره تلفن ۱۵۱۷ اطلاع دهند.
مطابق ماده ۱۵ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، تولید، تمرکز، توزیع و فروش کالاهای مشمول استاندارد اجباری، بدون علامت و یا تاییدیه سازمان استاندارد، ممنوع و جرم است و با متخلفین برخورد قانونی (حبس وجریمه نقدی) خواهد شد.
انتهای پیام/ 106
کد مطلب: 97148