کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مديركل استاندارد استان قم هشدار داد:

پرهیز از استفاده رنگ های مصنوعی در فرآورده‌های گوشتی /تعطیلی دو واحد تولید لبنیات

خبرگزاری فارس , 9 تير 1397 ساعت 10:22

مدیرکل استاندارد استان قم دامپزشکی، معاونت غذا و دارو و استاندارد در زمینه کنترل فرآورده گوشتی فعالیت دارند گفت: برخی اوقات با افزایش قیمت گوشت قرمز در فرآورده‌های گوشتی تقلب مشاهده می‌شود و گوشت سفید را جایگزین گوشت قرمز کرده و از رنگ‌های مصنوعی استفاده می‌شود.


به گزارش قم نیوز منصور فرزانه امروز با اشاره به شرایط صدور مجوز خمیر مرغ اظهار کرد:‌ مجوز تولید خمیر مرغ با شرایط خاصی صادر می‌شود و مراکزی مانند معاونت غذا و دارو، دامپزشکی و استاندارد باید بر آن کنترل داشته باشند تا خمیر مرغ سالم و بهداشتی تولید شود.

وی خاطرنشان کرد: فرآورده‌های گوشتی که از خمیر مرغ استفاده می‌کنند باید دارای لفافه‌های زرد رنگ باشند و روی آن نیز عبارت خمیر مرغ درج شود.

مدیرکل استاندارد استان قم دامپزشکی، معاونت غذا و دارو و استاندارد در زمینه کنترل فرآورده گوشتی فعالیت دارند گفت: برخی اوقات با افزایش قیمت گوشت قرمز در فرآورده‌های گوشتی تقلب مشاهده می‌شود و گوشت سفید را جایگزین گوشت قرمز می‌کنند و از رنگ‌های مصنوعی استفاده می‌شود.

وی عنوان کرد: 19 واحد تولیدی فرآورده گوشتی در استان وجود دارد ولی یک واحد تولید پودر استخوان به عنوان صنعت مکمل این کارخانه در استان وجود ندارد.

فرزانه یادآور شد: اگر یک واحد صنعتی تولید پودر استخوان در شهرک شکوهیه راه‌اندازی شود می‌توانند ضایعات را فرآوری و به پودر استخوان تبدیل کنند که به عنوان خوراک دام و طیور استفاده می‌شود.

وی با اشاره به فرآورده‌های لبنی گفت: پنج واحد تولیدی فعال وجود دارد که حدود 50 نوع فرآورده لبنی در استان تولید می‌کنند و دو واحد ایتام و لبن فردوس نیز تعطیل هستند.

انتهای پیام/ 139


کد مطلب: 65678

آدرس مطلب :
https://www.qomnews.ir/fa/news/65678/پرهیز-استفاده-رنگ-های-مصنوعی-فرآورده-های-گوشتی-تعطیلی-دو-واحد-تولید-لبنیات

قم نیوز
  https://www.qomnews.ir