يکشنبه ۱ تير ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۲۵
کد مطلب : 89509
منبع : خبرگزاری مهر
معاون شهردار قم خبر داد؛

کمبود جایگاه‌های آتش نشانی در برخی جاده‌های منتهی به قم

قم نيوز : معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم گفت: با توجه به حجم ترددها در محورهای منتهی به شهر قم با کمبود جایگاه‌های آتش نشانی و امداد و نجات در این مسیرها روبرو هستیم.
کمبود جایگاه‌های آتش نشانی در برخی جاده‌های منتهی به قم
کمبود جایگاه‌های آتش نشانی در برخی جاده‌های منتهی به قم
به گزارش قم نیوز غلامرضا جانقربان در سومین جلسه شورای برنامه‌ریزی استان که عصر شنبه در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد با اشاره به محدودیت مالی و عدم اختصاص اعتباراتی برای تأمین جایگاه‌هایی برای امداد و نجات و آتش نشانی در برخی جاده‌های منتهی به قم ازجمله اتوبان قدیم قم - تهران و بخش جعفریه، کاشان و اراک بیان کرد: با توجه به حجم بالای ترد خودروها و اینکه این قم در محور مواصلاتی ۱۷ استان قرار دارد در محورهای قم جایگاه مناسبی برای آتش نشانی نداریم.

وی افزود: هر هفته شاهد حریق خودروهایی در این بخش‌های استان هستیم ولی با توجه به پیگیری‌های چندین ساله هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده است و نیاز به بودجه برای تأمین تجهیزات و جایگاه‌های امداد و نجات هستیم؛ وظایف شهرداری هم محدود به حریم شهر قم است و در محدوده‌های منتهی به قم وظایف و اختیاراتی ندارد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم افزود: هرچند اعتبارات استان قم ناچیز و به طور قطره چکانی باید به دستگاه‌های اجرایی واریز شود ولی باید این کمبود در بودجه لحاظ شود و تاکنون هیچ اقدامی نشده است و ما نیاز به ۳ جایگاه در اتوبان قدیم قم - تهران داریم.

غفلت از اختصاص اعتباراتی برای پسماند

وی گفت: برای بخش پسماند قم سال گذشته هیچ اعتباری اختصاص نیافته امسال هم هیچ منابع مالی برای این امر اختصاص داده نشده است در حالی بیش از چندین طرح و پروژه داریم که آماده است که نیاز به تأمین منابع مالی دارد؛ بخش پسماند باید بیشتر به آن توجه شود.

جانقربان با اشاره به بودجه تهران بیان کرد: در حالی که بودجه شهرداری قم ۳ هزار میلیارد تومان است ولی بودجه تهران ۳۰ هزار میلیارد تومان اختصاص یافته است هرچند جمعیت و وسعت آن ۱۰ برابر شهر قم است ولی در بحث زیرساختی با توجه به پایتخت بودن از قم جلوتر است.

وی گفت: شهر تهران ۳ هزار و ۶۰۰ هکتار بافت فرسوده دارد در حالی که در شهر قم ۴ هزار هکتار بافت فرسوده شناسایی شده است یعنی ۵۰ درصد از وسعت شهر قم درآمد زا نیست و همه هزینه است؛ ۲ هزار هکتار از عرصه قم خالی است که باید توسعه یابد این امر زنگ خطری برای درآمدهای شهرداری به شمار می‌رود.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری قم عنوان کرد: هیچ اعتبار شهری و استانی برای شهرداری قم دیده نشده است.
انتهای پیام / 137
https://qomnews.ir/vdcaomna.49now15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما