شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۴۹
کد مطلب : 112289
معاون سازمان جهاد کشاورزی قم:

تولید گوشت مرغ در قم روند بسیار خوبی دارد

قم نيوز : معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در راستای سیاست‌های کلان وزارت جهاد کشاورزی مبتنی بر تامین امنیت غذایی مردم در بهترین حالت ممکن، تولید و عرضه مستمر گوشت مرغ در قم با تلاش مرغداران استان روند بسیار خوبی دارد.
تولید گوشت مرغ در قم روند بسیار خوبی دارد
تولید گوشت مرغ در قم روند بسیار خوبی دارد
به گزارش قم نیوز،منصور دیان اردستانی روز شنبه در این خصوص بیان کرد: طی یک‌سال گذشته در زمینه مرغ گوشتی تعداد ۱۸۵ واحد به ظرفیت حدود سه‌ میلیون و ۸۵۰ هزار قطعه فعال بود که با فعالیت این واحدها، بخش عمده‌ای از نیاز مردم استان به گوشت مرغ تامین شد.

وی با اشاره به وضعیت خوب و پایدار جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان، افزود: مجموع جوجه ریزی واحدهای مذکور، بیش از ۱۲ میلیون قطعه بوده‌است.

وی همچنین با بیان این‌که وضعیت تولید گوشت مرغ در قم مطلوب است، ادامه داد: طبق محاسبه‌های انجام شده میزان کل تولید گوشت طیور در استان قم طی یک سال گذشته، ۲۵ هزار و ۸۱۱ تُن بود.

مهمترین راهبرد سازمان جهاد کشاورزی قم تامین امنیت غذایی مردم استان است و در همین ارتباط از هرگونه سرمایه‌گذاری در بخش تولید محصولات کشاورزی به خصوص افزایش ظرفیت تولید محصولات مرتبط با دام و طیور حمایت می‌شود.

استان قم به‌واسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد،‌ همچنین در کنار سرمایه‌گذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، در این بخش ۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده‌است.

بیش از ۴۰ درصد ارزش‌افزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور می‌باشد که این نکته نشان‌ می‌دهد سرمایه‌گذاری خوبی در این حوزه انجام‌ شده‌است.

بخش کشاورزی قم به عنوان متولی اصلی تامین امنیت غذایی مردم در زمینه‌های مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن می‌توان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخم‌گذار و تخم مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبه‌های ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.

این بخش ۶ درصد از ارزش‌افزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.

میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش‌از ۸۵۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.
گزارشگر : تحریریه قم نیوز
https://qomnews.ir/vdcaaun6o49n6u1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما