قم نيوز : مدیرعامل شرکت آب منطقهای قم گفت: به منظور تامین آب شرب پایدار و عبور از بحران کمآبی در فصل گرم سال و شرایط اضطراری، تلاشهای شبانهروزی از سوی مجموعه صنعت آب استان در حال انجام است.
عبور از بحران تامین آب با همکاری مردم ممکن میشود
به گزارش قم نیوز،به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای قم، محمد احمدی جبلی در حاشیه بازدید از سد پانزده خرداد و تصفیهخانه جدید آب قم، افزود: مجموعه همکاران سختکوش ما در صنعت آب، بهصورت شبانهروزی در تلاش هستند تا تامین آب شرب مردم شریف قم با اختلال مواجه نشود.
وی با تاکید بر ضرورت همراهی مردم در این مسیر، اضافه کرد: مردم استان باید با صرفهجویی و مدیریت مصرف آب، مسوولان را در این مسیر یاری کنند تا بتوانیم با همدلی از شرایط بحرانی عبور کنیم.
کاهش بارندگی و ضرورت صرفهجویی
وی با اشاره به کاهش بارندگیها در سال آبی جاری، گفت: با توجه به شرایط کمآبی و افزایش مصرف در فصل تابستان، از شهروندان درخواست میکنیم که با رعایت الگوهای مصرف، امکان تأمین پایدار آب را فراهم آورند.
احمدی همچنین با اشاره به شرایط خاص کشور و تجاوز چندروزه رژیم صهیونیستی، بیان کرد: در این ایام نیز همکاران صنعت آب با تمام توان برای حفاظت و استمرار خدماترسانی در حوزه تأمین آب شرب، اقدامات لازم را انجام دادند.
وی تاکید کرد: عبور از این شرایط تنها در سایه مشارکت عمومی و صرفهجویی ممکن است و امیدواریم با همراهی مردم، تابستان جاری را بدون بحران پشت سر بگذاریم.