چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۱۴
کد مطلب : 112716

۴۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای ۱۰۰ پروژه عمرانی در منطقه هفت قم

قم نيوز : سرپرست منطقه هفت شهرداری قم اعلام کرد، با اختصاص ۴۷۰ میلیارد تومان، ۱۰۰ پروژه عمرانی و خدمات شهری در این منطقه با سرعت در حال اجراست.
۴۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای ۱۰۰ پروژه عمرانی در منطقه هفت قم
۴۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای ۱۰۰ پروژه عمرانی در منطقه هفت قم
به گزارش قم نیوز،رضا ذکایی، سرپرست منطقه هفت شهرداری قم، از اجرای گسترده پروژه‌های عمرانی، بهسازی معابر و ساماندهی بافت فرسوده این منطقه با اعتبار ۴۷۰ میلیارد تومان خبر داد. این منطقه با مساحت ۴۶۴ هکتار و جمعیت ثابت ۴۱ هزار نفر، علاوه بر جمعیت ساکن، پذیرای تعداد زیادی زائر و مراجع است و دارای بافت تجاری متراکم با حدود ۱۹ هزار واحد تجاری است.

وی افزود: از مجموع ۴۷۰ میلیارد تومان اعتبار، حدود ۳۰۰ میلیارد تومان به تملکات اختصاص یافته که شامل فاز ۵ بلوار عمار یاسر، پروژه شهیدان موسوی، فضای سبز بافت فرسوده و گلوگاه‌های شهری است. ذکایی خاطرنشان کرد که آسفالت کلیه معابر اصلی تا پایان برج ۹ سال جاری به‌صورت کامل انجام شده و پروژه‌های اصلاح هندسی ترافیک، بهسازی میدان‌ها و کوچه‌های فرسوده نیز در دست اقدام است.

سرپرست منطقه هفت شهرداری قم تأکید کرد که ترمیم خیابان صفاییه، احداث ایستگاه‌های اتوبوس سبز، بهسازی بوستان‌ها و ایجاد مخزن بتنی در میدان روح‌الله بخشی از اقدامات جاری است و برنامه‌ریزی برای توسعه فضای سبز و گل‌کاری متناسب با فصل انجام شده است. وی افزود که هدف از این اقدامات، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و آماده‌سازی فضای شهری برای مناسبت‌های مذهبی و رویدادهای زائرپذیر است.

ذکایی درباره پروژه‌های مهم عمرانی گفت: پروژه‌های رسالت، باغ مزار قبرستان نو و تونل امام موسی صدر در حال اجراست و پروژه شهید فقیهی نیز با تعریف سه طبقه منفی پارکینگ و مسیر عبور و مرور تکمیل می‌شود. وی از پیشرفت پروژه بست شرقی حرم مطهر حضرت معصومه (سلام‌الله‌علیها) نیز خبر داد و افزود که این پروژه به میدان آئینی و پارکینگ متصل خواهد شد.

وی با اشاره به ارتباط مستقیم با مردم تأکید کرد: دیدارهای مردمی و دریافت نظرات شهروندان در تدوین بودجه ۱۴۰۵ نقش مهمی دارد و پروژه‌ها بر اساس نیازهای واقعی مردم برنامه‌ریزی می‌شوند.

ذکایی در پایان با اشاره به بافت تاریخی و فرسوده منطقه هفت، بیان کرد: ۹۰ درصد این منطقه بافت فرسوده و تاریخی است که با محدودیت درآمدی همراه است. هدف ما حفظ عناصر تاریخی و ایجاد فضاهای سبز و پارک‌های تنفسی در این بافت‌هاست و تملکات خوبی در این زمینه انجام شده است.
گزارشگر : تحریریه قم نیوز
https://qomnews.ir/vdcfy0dyvw6dyea.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما