قم نيوز : غروب شنبه ۹ اردیبهشت اعضای ادوار شورای اسلامی شهر قم به مناسبت روز شوراها گرد هم آمدند و درباره گذشته و حال و آینده شورای شهر قم هم اندیشی و رای زنی کردند.
گردهمایی اعضای ادوار شورای شهر قم / تکیه‌ای: شورای شهر قم جزو اسوه‌های تقوا است / آتش زر: یکی از امتیازات شهر قم سواد مدیریت است / بیاتی: مشکلات به جای فضای مجازی در جلسات غیر علنی رفع شود
گردهمایی اعضای ادوار شورای شهر قم / تکیه‌ای: شورای شهر قم جزو اسوه‌های تقوا است / آتش زر: یکی از امتیازات شهر قم سواد مدیریت است / بیاتی: مشکلات به جای فضای مجازی در جلسات غیر علنی رفع شود
به گزارش قم نیوز اعضای ادوار گذشته شورای اسلامی شهر قم شامگاه شنبه ۹ اردیبهشت‌ماه به مناسبت روز شوراها در سالن جلسات رضوان شهرداری قم، گردهم آمدند.

به نقل از خبرگزاری ایسنا در ابتدای این برنامه و پس از قرائت قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی، حسین اسلامی رئیس شورای اسلامی شهر قم اظهار کرد: امام خمینی(ره) با تکیه بر اندیشه نام اسلامی در ۹/۲/۱۳۵۸ بر تدوین مقررات شورایی و تشکیل شوراهای اسلامی شهر تاکید کردند.

وی با اشاره به اینکه آیات و روایات بسیاری در راستای شوراها در دین اسلام آمده است، مطرح کرد: امیرالمومنین(ع) نیز می‌فرمایند کسی که خود رای باشد هلاک می‌شود و کسی که با دیگران مشورت کند در عقل این افراد شریک خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: در اصول مختلفی از قانون اساسی جمهوری اسلامی نیز به شوراهای اسلامی شهرها اشاره شده است.

وی با بیان اینکه قانون اساسی دقت بسیاری برای دموکراسی و جمهوریت داشته است، عنوان کرد: نظارت بر تمام برنامه‌های عمرانی، فرهنگی، رفاهی و فعالیت‌های مقامات دولتی با شوراهای اسلامی است.

اسلامی با اشاره به اینکه شوراهای اسلامی عملکرد موفقی داشته‌اند، خاطرنشان کرد: برای اثبات موفقیت شوراها می‌توان عملکرد شهرداری‌ها پیش از تشکیل شوراها را با امروز را مقایسه کرد.

وی با بیان اینکه در گذشته بسیاری از شهرداری‌ها بدهکار بودند، تصریح کرد: امروز شهرداری قم، ۷۵ درصد بودجه عمرانی و تنها ۲۵ درصد هزینه جاری دارد که بخش عمده‌ای از این ۲۵ درصد نیز صرف مخارجی ازجمله فضای سبز و نظافت شهری می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر قم افزود: هم‌کاری و تلاشی که در میان دولت‌مردان و مدیران استان وجود دارد موجب شده است تا ظرفیت‌های خوبی در اختیار مدیریت شهری قرار بگیرد که ازجمله آن‌ها می‌توان به اختصاص زمین‌های ۴۸ و ۳۵ هکتاری پردیسان اشاره کرد.

وی با اشاره به اینکه در کمیسیون‌های مختلف نیز قوه قضائیه همکاری خوبی با مدیریت شهری داشته است، یادآور شد: تمام اتفاقات انجام شده در ادامه مسیری است که از دوره نخست شوراهای اسلامی شهر قم ریل گذاری شده است.

تکیه‌ای: شورای اسلامی شهر قم جزو اسوه‌های تقوا است
در ادامه نیز، حجت الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا تکیه‌ای اظهار کرد: شورای اسلامی قم به عنوان شهر خون و قیام متفاوت است.

وی با اشاره به اینکه شوراهای شهر خوشبختانه در تمام ادوار شش‌گانه عملکرد خوبی داشته‌اند، مطرح کرد: شورای اسلامی شهر قم جزو اسوه‌های تقوا است و عملکرد دوره‌های مختلف این موضوع را تائید می‌کند.

رئیس نخستین دوره شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه شورای شهر قم دو وظیفه اصلی در راستای اسوه تقوا دارد، عنوان کرد: نخستین وظیفه رعایت شأنیت دوره‌های گذشته و وظیفه دوم انتقال این شأنیت به دوره‌های بعدی است.

وی با اشاره به اینکه در دوره‌های مختلف شهرداران قم نیز متعهد و موفق بوده‌اند، خاطرنشان کرد: اختصاص ۷۵ درصد بودجه شهرداری به مباحث عمرانی یک دستاورد بزرگ است که حاصل تلاش بسیار اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری قم است.

تکیه‌ای با بیان اینکه عقبه اسلام، کربلا و سالروز تخریب قبور ائمه بقیع است، تصریح کرد: در طول ۱۴۰۰ هزینه‌های بسیاری برای اسلام پرداخت شده است تا امروز جمهوری اسلامی شکل بگیرد و فرصت‌های خدمت‌رسانی فراهم شود.

وی تاکید کرد: اعضای شورای اسلامی شهر قم باید نسبت به این پیشینه و هزینه‌ای که پرداخت شده آگاه باشند و اجازه ندهند فتنه‌ای در شهر شکل بگیرد.

بیاتی: مشکل پیش از فضای مجازی و رسانه‌ای در جلسات غیر علنی رفع شود
سپس ولی‌الله بیاتی رئیس چهارمین دوره شورای اسلامی شهر قم اظهار کرد: امروز نیاز کشور مدیران جهادی و خدمت‌رسان هستند.

وی ادامه داد: تصمیم‌گیری‌ها باید همراه با پیگیری‌های مکرر باشد تا بتوانیم نتایج آن را هرچه سریع‌تر مشاهده کنیم.

رئیس چهارمین دوره شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه جلسات انس اعضای شورای شهر و شهردار باید برگزار شود، مطرح کرد: این جلسات در راستای هم‌افزایی بیش‌تر بوده و می‌تواند بسیاری از مسائل را پیش از طرح در فضای مجازی و رسانه‌ای برطرف کند.

ذوالنوری: هسته مرکزی شهر و مناطق حاشیه‌ای وضعیت مناسبی ندارند
حجت الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنوری نیز اظهار کرد: شهر قم نسبت به سایر شهرهای کشور تفاوت‌ها و امتیازات ویژه‌ای دارد.

وی با اشاره به اینکه حساسیت در شهر قم حتی از تهران نیز بیش‌تر است، مطرح کرد: پایتخت معنوی نظام اسلامی و دینی شهر قم است و نگاه شهر اسلام به قم نگاه به اصل حاکمیت دینی و نظام اسلامی است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این موضوع موجب شده است تا هرکاری چه ترک فعل و چه خدمت‌رسانی در قم ضریب داشته باشد.

وی برخی دستاوردهای شهر قم را مدنظر قرار داد و افزود: متاسفانه مرکز و مناطق حاشیه‌ای شهر با مشکلاتی مواجه است و کارهای روی زمین مانده بسیاری دارد که هر شهروند و مسافری که به قم می‌رسد از این اتفاق حسرت می‌خورد.

ذوالنوری با بیان اینکه شورای اسلامی شهر قم هنوز دو سال دیگر فرصت دارد، عنوان کرد: از اعضای شورای اسلامی شهر قم تقاضا داریم چشم‌اندازی برای قم ایجاد کنند که در ادامه مسیر اگر قرار بر انتخاب شهردار جدیدی بود بتوانیم عملکرد وی در مسیر چشم‌انداز قم را بررسی و پیش‌بینی کنیم.

وی با اشاره به اینکه در زمان شکل‌گیری این شورا بودجه شهرداری حدود ۳ هزار میلیارد بود، خاطرنشان کرد: بودجه امسال شهرداری به بالغ بر ۸ هزار میلیارد تومان رسیده است که نشان از عملکرد موفق اعضای شورای اسلامی شهر دارد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس نیز امسال مشکل پرونده‌های انباشته شده رای ماده ۱۰۰ را حل کرد، تصریح کرد: این تصمیم‌گیری بر این است که متخلفان بجای تخریب بنا با پرداخت مبالغ کارشناسی شده، جریمه شوند.

وی با اشاره به اینکه ارتباط اعضای شورا با شهرداری می‌تواند در مسیر رفع مشکلات موثر باشد، یادآور شد: همچنین نمایندگان مجلس ابزارهایی دارند که می‌توانند در حل برخی از مشکلات فرا استانی اثرگذار باشد.

آتش‌زر: شهروندان از عملکرد شورا و شهرداری رضایت دارند
در ادامه نیز، حجت الاسلام والمسلمین آتش‌زر اظهار کرد: یکی از امتیازات شهر قم، سواد مدیریت است.

وی ادامه داد: در نقاط مختلف شهر، شهروندان از عملکرد شورای اسلامی شهر قم و شهرداری قم احساس رضایت دارند.

رئیس و عضو اسبق شورای اسلامی شهر قم خاطرنشان کرد: امیدواریم با تداوم سواد مدیریتی این احساس رضایت ادامه داشته باشد.

در پایان نیز حجت الاسلام والمسلمین مظفری رئیس کل دادگستری استان قم اظهار کرد: بهترین خدمت به حضرت معصومه(س)، خدمت به زائرین و مجاورین حرم مطهر است.

وی ادامه داد: اگر بتوانیم در موقعیتی که نسیب ما شده به خوبی خدمت رسانی داشته باشیم برای مردم، خدمت به حضرت معصومه(س) است، نیازی نیست حتما لباس خادمی بپوشیم.

انتهای پیام / ۱۰۹
https://qomnews.ir/vdci5vazpt1auw2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما