يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۰
کد مطلب : 75407
منبع : خبرگزاری ايرنا
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی:

سالانه 840 تَن در قم دچار سکته قلبی می شوند

قم نيوز : عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: سالانه 840 تَن در این استان دچار سکته قلبی می شوند که حدود پنج تا 10 درصد این بیماران جان خود را از دست می دهند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی: سالانه 840 تَن در قم دچار سکته قلبی می شوند
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی: سالانه 840 تَن در قم دچار سکته قلبی می شوند
به گزارش قم نیوز دکتر سید فخرالدین حجازی با بیان این که سکته قلبی به مسدود شدن کامل رگ قلب گفته می شود، افزود: سکته قلبی بر اساس نوار قلب، علایم بیمار و آزمایش مشخص می شود که درد سینه و تنگی نفس مهمترین علایم بروز آن می باشد.

وی اضافه کرد: فشار خون، چربی خون، مرض قند، سیگار، قلیون، استرس و افزایش سن از جمله عوامل بروز سکته قلبی هستند و برای جلوگیری از آن باید فشار خون و استرس را کنترل و علاوه بر ورزش، رژیم غذایی مناسبی رعایت نمود.

وی با بیان این که سکته قلبی نخستین عامل مرگ و میر در کشور و استان قم است، بیان کرد: در گذشته سکته قلبی بیشتر میان افراد مسن دیده می شد، ولی امروز به دلیل استرس، سبک زندگی و کاهش فعالیت های ورزشی، سکته قلبی میان جوانان نیز رایج شده است.

حجازی با اشاره به این که طرح 247 حدود سه سال است در قم اجرا می شود، بیان کرد: بر اساس این طرح واحد ویژه ای در بیمارستان شهید بهشتی قم به صورت 24 ساعته و در هفت روز هفته راه اندازی شده و بیماران ناشی از سکته قلبی پذیرش و درمان می شوند.

وی با بیان این که هفت تخت سی سی یو در بیمارستان شهید بهشتی ویژه بیماران سکته قلبی است، ادامه داد: در این طرح با اولین مراجعه بیمار، آنژیوگرافی وی انجام و رگ مسدود شده از طریق آنژیوپلاستی یا جراحی قلب باز می شود که این اقدام ها باعث کاهش آسیب به عضله قلب می شود.

وی افزود: در گذشته 20 تا 30 درصد افرادی که سکته قلبی می کردند و با دارو درمان می شدند، دچار آسیب های برگشت ناپذیر می شدند، ولی با اجرای طرح 247، این تعداد به کمتر از 10 درصد کاهش یافته است.

انتهای پیام /113
https://qomnews.ir/vdccm0qm.2bqpx8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما