دوشنبه ۸ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۴۵
کد مطلب : 55524
منبع : خبرگزاری فارس
مدیرکل دامپزشکی استان قم مطرح کرد

فعال بودن 83 درصد ظرفیت تولید تخم مرغ در قم

قم نيوز : قم نیوز: مدیرکل دامپزشکی استان قم گفت: اکنون 83 درصد از ظرفیت تولید تخم مرغ استان فعال بوده و وضعیت تولید تخم مرغ در استان قم خوب است.
فعال بودن 83 درصد ظرفیت تولید تخم مرغ در قم
فعال بودن 83 درصد ظرفیت تولید تخم مرغ در قم
به گزارش قم نیوز محمد مهدی رفیعی ظهر امروز در کارگروه تنظیم بازار و تامین ارزاق استان قم که در دفتر معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری برگزار شد، با اشاره به کاهش تعداد مرغ‌های تخم گذار در استان قم اظهار کرد: به دلیل شیوع آنفولانزای طیور شاهد حذف تعدادی از مرغ‌های تخم گذار در استان بودیم و امسال به دلیل کاهش عرضه، قیمت تخم مرغ در استان قم گران شد.

وی ادامه داد: اگر اکنون قیمت گوشت در بازار استان قم تنظیم نشود، در ماه‌های پایانی سال شاهد افزایش بیشتر قیمت گوشت در استان خواهیم بود.

مدیرکل دامپزشکی استان قم افزود: در هفت ماه نخست امسال هشت میلیون و 300 هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی در استان تولید شد و در این مدت شاهد تولید 200 هزار قطعه جوجه گوشتی بیشتر در استان نسبت به سال گذشته بودیم، امسال تولید جوجه یک روزه تخم گذار در استان قم سه میلیون قطعه بود و امسال شاهد کاهش تولید جوجه یک روزه تخم گذار در استان بودیم.

رفیعی با اشاره به وضعیت تولید تخم مرغ استان قم اظهار کرد: وضعیت تولید تخم مرغ در استان خوب است، گرچه که به دلیل تراکم مرغ تخم گذار در استان قم نگران شیوع بیماری آنفولانزای طیور هستیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سال گذشته 20 درصد از ظرفیت تولید تخم مرغ در کشور حذف شد، البته در استان قم تولید تخم مرغ دوباره به ظرفیت قبلی بازگشت و اکنون 83 درصد از ظرفیت تولید تخم مرغ در استان قم فعال است.

انتهای پیام/ 137
https://qomnews.ir/vdcaymnm.49nmu15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما