رهبرانقلاب فرمودند که فضای مجازی فرصتی است که روحانیون و فعالان جبهه انقلاب باید از آن استفاده کنند. بنابراین ایشان به عنوان فرمانده اصلی جریان انقلابی در برابر خطی قرار گرفتند که میخواست از جبهه انقلاب یک جریان منزوی و بیگانه با تکنولوژی روز بسازد.
قم به سبب موقعیت ممتاز بین المللی خود محل رفت و آمد گروهها و هیاتهای خارجی زیادی است و در این میان پلیس حفاظت از شخصیتها در قم باید به گونهای عمل کند که شان و کرامت مردم قم در مقابل این هیات ها رعایت شود.
در زمانه ای که به جهت غوغای رسانه و فضای مجازی، شاهد تولید و پمپاژ انواع شبهات علیه اصل انقلاب و نظام و دفاع مقدس و رهبری هستیم، بی گمان بازخوانی وصیت نامه های شهدا که در آن بر لزوم دفاع همه جانبه از نظام و انقلاب و ولایت تاکید شده، ضرورتی است بس انکار ناپذیر.
آیت الله آقا میرزا صادق تبریزی یکی از بزرگترین مراجع تقلید ایران است شخصیتی که با مجاهده انقلابی اش با سیاست های ضد دینی رضاخانی، از تبریز به قم تبعید و در شهر حرم اهل بیت (س) ماندگار شد.
شاید مهمترین جلوه زندگی آیت الله شیخ محمد واصف گیلانی را بتوان در سختکوشی و خستگی ناپذیری وی دانست آنجا که توانست کتابها، رساله ها و جزوات فراوانی را سامان دهد و به یادگار بگذارد.
به راستی که چه نیکوست در آستانه بهار طبیعت، با پمپاژ مهربانی در فضای جامعه و دستگیری از نیازمندان ، با بخشندگی و احسان خود، صفتی بهاری پیدا کنیم و در میدان نیکوکاری پیش قدم باشیم.
اطلاعات و امنیت در جمهوری اسلامی ادوار پر فراز و نشیبی را از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون گذرانده است. یکی از مقامات پیشین اطلاعاتی کشور به تازگی خاطرات خود را در اختیار پژوهشگران حوزه اطلاعات و امنیت کشور قرار داده است که در این سلسله مطالب به مرور آنها میپردازیم.
مصاحبه اخير آقاي يونسي با روزنامه ایران (6/12/96) كه به نحوي بازنشر همفكران ايشان در دولت و جريانات سياسي همسو ميباشد، باهدف "اثبات نقش انحصاري وزارت اطلاعات در تشخيص جاسوس و ايجاد ابهام در بازداشت هاي مربوط به محيط زيست توسط اطلاعات سپاه پاسداران" صورت گرفت حاوي نكات قابل تاملی بود.
موضعگیری اخیر لیلا حاتمی در خارج از کشور، دارای ابهامات فراوانی است و ذهنهای کنجکاو را به این سمت کشانده است که احتمالا دستی در هدایت وی به این موضعگیری نقش داشته است، دستی که ردپای آن در برخی از جریانات گذشته و هل دادن هنرمندان به دامن ضد انقلاب نیز اکنون عیان است.
تشابه الگوهای بحران در طول تاریخ ایران به خوبی نشان می دهد که دشمن قصد خسته کردن و به حاشیه بردن مردم از صحنه سیاسی را دارد تا در سایه غیبت مردم، نسخه پیچی های کودتا گونه سابق خود را پیش ببرد. در این میان ضرورت دارد اطلاعات بحران های امنیتی سابق به مردم به شکل شفاف ارائه شود تا با در جریان امور قرار گرفتن در لحظات حساس از انقلاب اسلامی و نظام جمهوری ...
نظام جمهوری اسلامی که در سال ۷۸ تجربه کافی برای برخورد با کیسهای بزرگی چون شبکه نفوذ را نداشت امروز به حدی از بلوغ رسیده است که با قدرت و درایت با باقی مانده این شبکه برخورد کرد و اجازه سواستفاده و انحراف آن را ندهد.
حوزههای علمیه باید در کنار حفاظت از سرمایههای خود، همواره به مقابله فکری با اندیشههایی بیاندیشند که فرقانگونه بذر تکفیر میپاشند و فتوای قتل عالمان برجسته دین را میدهند.
در نبود اطلاع رسانی مستمر از پرونده کاووس سید امامی، دوباره همان رجاله های حقوق بگیر معاویه در داخل و خارج به بهانه های مختلف سعی در به فراموشی سپردن اصل کیس و جنجال آفرینی هستند همان طور که در پرونده سعید امامی عمل کردند.
آیتالله محسنی از صاحبان استخارههای مشهور است؛ عالمی که در این راه دُکّان نگشود؛ بلکه همگان را به توکّل به درگاه احدیّت و توسل به حضرات معصومین (ع) تشویق می کرد و استخاره را در صورت نیاز مُبرم انجام میداد.
حسین قاسمی در کانال تلگرامی خود به بهانه گفته یکی از کارگردانان سینمای ایران با مضمون امکان فیلم ساختن درباره شهیدان بهاپی، ماجرایی را از یکی از مسئولان سابق اطلاعاتی کشور نقل کرده است که خواندنی است.
حجتالاسلام حاج شیخ مهدی مظاهری یکی از چهرههای بسیار محبوب و دوست داشتنی و پرنفوذ در بین مردم اصفهان بود و این محبوبیت و جایگاه اجتماعی به خصایص این روحانی مردمی مربوط میشود.